Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Min egen drömgarderob

  29 juni 2015
  Här är Sarah Jessica Parker som Carrie i Sex and the City iklädd tyllkjolen som fick mitt hjärta att klappa lite extra.

  Här är Sarah Jessica Parker som Carrie i Sex and the City iklädd tyllkjolen som fick mitt hjärta att klappa lite extra.

  Jag tänkte ta med er på en stiligare resa som handlar om min egen drömkjol. Ni förstår, för flera år sedan såg jag Carrie i Sex and the City i en tyllkjol och den looken fastnade på min näthinna.

  Förra året köpte jag en svart klänning med tyll, se inlägget här. Men, någon skir tyllkjol var det ju inte och i mitt huvud hade jag fortfarande min bild av Carrie:s kjol.

  Annons

  På Pinterest hittade jag dessutom en inspirationsbild som jag gjorde till mitt riktmärke. Jag satte upp en grå tyllkjol och ett par silverskor på min ”dröm-shoppinglista” och tänkte att när tiden är inne så kommer jag nog att snubbla över godbitarna. Mycket riktigt, härom dagen hittade jag mina drömplagg.

  Inspirationsbilden till höger satte jag upp på min "dröm-shoppinglista" och härom dagen snubblade jag över drömplaggen – den grå tyllkjolen och silverskorna.

  Inspirationsbilden till höger satte jag upp på min ”dröm-shoppinglista” och härom dagen snubblade jag över drömplaggen – den grå tyllkjolen och silverskorna.

  Ni förstår, jag skiljer på drömshopping och smart shopping. Det senare hänger i hop med en planerad basgarderob och att vara stilsmart. Drömshopping däremot, är de där godbitarna som alla mår bra av att unna sig i bland. Men för att det inte bara ska bli dyra inköp utan långsiktighet så försöker jag att få till lite stilsmarta knep och basgarderobstänk.

  Så, för att knyta ihop säcken tänkte jag att ni skulle få hänga med på min stiliga resa – idag själva drömplagget, i morgon hur jag kombinerar det med basfärgerna och i övermorgon hur jag hittar accentfärger!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/tips-nr-9-hitta-stilen-steg-for-steg/