Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Min lunch med MåBra:s viktcoach

  15 april 2014
  Tillsammans med bloggkollegan Marie Tegnér  som tillika kan tituleras författare.

  Tillsammans med bloggkollegan Marie Tegnér som tillika kan tituleras författare.

  Har ni sett vem jag hade förmånen att luncha med igår – ingen mindre än viktcoachen Marie Tegnér! Som nyast i gänget blir jag ju en smula ”starstrucked” varje gång jag träffar någon av mina MåBra-kollegor ”in real life”. Sorry! Förlåt, jag vet inte varför jag börjar med engelska… 🙂

  Annons

  Marie berättade om hur det var att skriva boken 5:2 för kvinnor. Några av er vet ju att jag själv drömmer om att skriva en stilbok så jag sög i mig allt. Alltid lika roligt att höra hur andra har gjort det som man själv önskar få chans till.

  Nu sitter jag på Bromma flygplats, redo att flyga hem och börja fundera lite på påsken. Det ska bli så mysigt att plocka fram lite pynt och samlas med familjen. Återkommer förresten i morgon med lite färgglada överdelar för den som vill har lite klädinspiration inför helgen.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/goodiebagen/