Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Min senaste nätshopping är skor från Zara

  21 juni 2017

  Bild och skor från Zara

  Jag har en förkärlek till orange och gult. Härom veckan när vi flög hem från Italien och Milano så såg jag ett par skor i Zara-butiken på flygplatsen. Det fanns varken tid att prova eller shoppa. Men ända sedan dess har jag liksom gått och funderat på de där skorna. De är rätt så pråliga, säkert inte alls bekväma och kanske inte alls så snygga på nära håll men nu har jag iallafall beställt hem dem.

  Annons

  Har du någon idé om hur du skulle (och jag ska) stajla skorna från Zara?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar