Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Mina 3 bästa tips för att se pigg och utvilad ut

  1 mars 2016
  tips på

  Så gör jag för att se piggare ut!

  Ser du trött och glåmig ut i ansiktet trots en hel natts sömn? Eller har du faktiskt sovit alldeles för lite och behöver ett mindre mirakel för att inte tas för en sömngångare. Det här är mina allra bästa knep för att se riktigt utvilad trots att utseendet skvallrar om det motsatta:

  Annons

  Kallvatten 

  Jag skvätter inte bara kallvatten i ansiktet utan jag väter ner en handduk och placerar den över ansiktet. Efter en stund har puffigheten lagt sig och jag har piggnat till.

  Kylskåpskall kräm

  Medan jag fixar frukost låter jag min ansiktskräm bli kall i kylskåpet. När det sedan är dags att smörja in mig känns den sval och svalkande mot huden.

  Hopp och skutt istället för kaffe

  Istället för flera baljor kaffe för att piggna till väljer jag vatten och lite ”hopp och skutt” på stället för rosor på kind. Ett knep från flygvärdinnekollega som påstod att kaffet torkade ut och gav fel sorts rodnad.

  Vilka är dina knep för att se piggare ut än vad du egentligen är?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/sa-har-tyckte-jag-om-oscarsgalans-klanningar/