Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Mina Gunillor, fula eller hippa?

  4 augusti 2016
  Gunilla slippers från Docksta skofabrik.

  Gunilla slippers från Docksta skofabrik.

  Måste ju visa mina nya innetofflor  eller slippers från Docksta som jag köpte i Norrland. Det är ju den klassiska modellen Gunilla från 50-talet. Förr tyckte jag Gunillan var jätteful och tantig. Nu tycker jag plötsligt att den känns snygg och hipp.

  Annons

  Hmm… vad säger det om mig? Och vad säger ni, är det hiss eller diss?

  Det fanns en hel del färger och mönster att välja mellan men jag fastnade för Gunillan med mörkblå botten.

  Det fanns en hel del färger och mönster att välja mellan men jag fastnade för Gunillan med mörkblå botten.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  6 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/hoga-kusten-en-semesterparla/