Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Mina Gunillor, fula eller hippa?

4 augusti 2016
Gunilla slippers från Docksta skofabrik.

Gunilla slippers från Docksta skofabrik.

Måste ju visa mina nya innetofflor  eller slippers från Docksta som jag köpte i Norrland. Det är ju den klassiska modellen Gunilla från 50-talet. Förr tyckte jag Gunillan var jätteful och tantig. Nu tycker jag plötsligt att den känns snygg och hipp.

Annons

Hmm… vad säger det om mig? Och vad säger ni, är det hiss eller diss?

Det fanns en hel del färger och mönster att välja mellan men jag fastnade för Gunillan med mörkblå botten.

Det fanns en hel del färger och mönster att välja mellan men jag fastnade för Gunillan med mörkblå botten.

 

Dela
Tweeta
Maila
6 kommentarer

Laddar