Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Mina smultronställen i Sverige

  16 juli 2016
  Vid havet eller uppe till fjälls, där hittar du mina smultronställen.

  Vid havet eller uppe till fjälls, där hittar du mina smultronställen.

  Dagens fråga: vilket är ditt smultronställe i Sverige?

  Jag har två smultronställen, hemma vid havet och uppe i fjällvärlden och mysiga Bruksvallarna. Helsingborg med omnejd är fantastiskt vackert på sommaren. Men redan runt midsommar så brukar jag börja längta efter snön och skidåkningen. Knasigt va?

  Annons
  Jag dras mer mot snön och kylan än mot värmen trots att jag är den mest frusna i familjen.

  Jag dras mer mot snön och kylan än mot värmen trots att jag är den mest frusna i familjen.

  IMG_0094

  Ni då, vad har ni för pärlor som ni kan rekommendera?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar