Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Mina tankar om formen inför Tjejmilen

  24 augusti 2016
  katarina-althin-löpning

  Nu laddar jag för Tjejmilen med MåBra och mina nya löpkompisar. Här är när jag passerade Vikens båthamn under min löptur i söndags. Maken var serviceman och hade fixat med vätskestation.

  De senaste dagarna har jag tagit tempen på mina nya Tjejmilen-väninnor och igår fick vi tips från lagledaren själv, Leila Söderholm som leder MåBra-laget under Tjejmilen. Idag tänkte jag att ni skulle få hör hur jag tänker inför loppet.

  Annons
  katarina

  Jag hade på mig mina snabba glasögon. Hehe…

  Känslan just nu: lite overkligt att det snart är dags. Tjejmilen kom ju på tal redan under MåBra-kvällarna i våras och sedan dess har det ju känts som att det ligger så långt fram i tiden. Men, jag är taggad och det ska bli så kul att springa med alla grymma tjejer!

  Skador och bakslag: inga som påverkar löpningen. Som ni vet så har jag varvat min löpträning med rullskidträning. Jag tror att stakandet har gett mig problem med armbågen (som jag till en början ignorerade). Nu gör det djävulusiskt ont och jag känner mig lite sänkt av den ständiga molvärken om jag ska vara helt ärlig.

  Uppladdningen: dagarna innan loppet kommer jag att kämpa med att hålla fjärilarna i styr. Jag blir liksom lite nervös när jag inte riktigt vet vilken tunnelbanelinje som går till starten, var nummerlappshämtningen eller toan finns… Så min uppladdning blir att skaffa kontroll på allt runt omkring loppet.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar