Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Missa inte Angelicas tips på superklänning

  25 april 2015
  En skärmbild på Åhléns Å+ klänning som Angelica tipsar om.

  En skärmbild på Åhléns Å+ klänning som Angelica tipsar om.

  Bara för att vara på den säkra sidan så lägger jag ut Angelicas tips om en superklänning från Åhléns och deras linje Å+. Så här skriver Angelica i kommentarsfältet i dagens blogginlägg: 

  ”Jag som inte bara är kurvig utan överviktig älskar omlottklänningar. Omlottklänningar är också det perfekta plagget när man håller på och viktminskar eftersom omlottklänningen hänger med mycket längre ned i vikt än en vanlig klänning som kan se ganska ”hängig” ut efter 5-10 kilo minus på vågen. Kan tipsa om en jätteskön och billig omlottklänning för lite större storlekar som just nu finns på Åhléns för 399 kr.”

  Annons

  Länk till Angelicas klänning: Åhléns Å+ omlottklänning

  Det är ju precis så här det ska vara på bloggen – vi hjälps åt och tipsar varandra om olika saker. Tusen tack för tipset Angelica!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/min-dvf-klanning-och-liknande-klanningar/