Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Missa inte modedagen i Lycksele

  11 februari 2017

  Om en vecka åker jag norrut och jag hoppas att vi ses!

  Lappland nästa! Bor du i Lycksele med omnejd och är sugen på en modedag ska du boka in lördagen 18 februari och komma till Hotell Lappland i Lycksele. Dughult of Sweden bjuder in till en modevisning där jag kommer att prata om stil, mode och trender. Biljetter och mer info hittar du HÄR.

  Annons

  Jag har precis bokat mina flygbiljetter till Umeå och jag tänker vara i krokarna hela helgen så hojta till om du vill ses!

  Psst! Så var det ju det lilla kruxet med kommentarerna. Det jobbas på problemet. Känns lite ensamt att blogga ut i tomma intet… Hur som helst, prova lämna kommentarer för plötsligt kommer det ju att vara löst och under tiden går det ju alldeles utmärkt att höras via mejlen eller Instagram.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar