Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Mitt favoritplagg när Balmain möter H&M

  4 november 2015
  Den här är min favorit i kollektionen Balmain x H&M

  Den här är min favorit i kollektionen Balmain x H&M

  Imorgon släpps kollektionen Balmain x H&M och då får vi ta del av  resultatet när fransk couture-estetik möter urban elegans.

  Det har redan hunnit skrivas spaltmeter och ”måste ha”-plaggen är sedan länge utvalda om man läser de yngre modebloggarna. Om jag hade handlat så hade jag försökt nappa åt mig kavajen här till vänster. Den är supersnygg tycker jag! Kollektionen ligger uppe och du kan se den HÄR.

  Annons

  För dig som bor ute i landet är det nätshopping som gäller eftersom kollektionen bara kommer att säljas i butik i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/vad-ar-perfekt-for-dig/