Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Mitt nya träningsmål!

  2 april 2016
  motion

  Med siktet inställt på Vasaloppet och Öppet spår 2017.

  Efter årets Tjejvasa och lite funderingar fram och tillbaka så har jag anmält mig till Vasaloppet och Öppet spår 2017 – det är alltså dags att ännu en gång skida de 9 milen mellan Sälen och Mora.

  Några av er hade kanske på känn att jag snart skulle anta någon ny motionsutmaning men kanske ändå inte trodde att det skulle bli Vasaloppet. Min väninnas spontana reaktion:

  Annons

  – Men va?! Vad ska det nu vara bra för? Du har ju redan gjort det en gång!

  Det är enkelt. Min träningsmotivation infinner sig inte om jag inte har en megastor utmaning framför mig. Men jag gillar inte tävlingar. Jag gillar inte att mäta tider. Däremot gillar jag att prova saker och jag älskar känslan av att klara av saker.

  När jag åkte Vasaloppet förra gången kom jag i mål som en av de sista 200 av nästan 10 000 åkare. Jag kände mig som en vinnare som klarat motgångarna! Mer om det HÄR. Så nu, med erfarenheten från ett långlopp och med en starkare kropp är planen att prova igen. Jag hoppas nämligen att få chans att njuta lite mer under turen i fäders spår.

  träning

  Bara att sätta igång med träningen. Taggad till tusen drog jag ut på vårens första löptur som blev 3 km lufs.

  Vad föredrar du när det gäller träning, piska eller morot?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/stilexperten-om-varmodet-i-sveriges-radio-p4-vast/