Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Mitt träningsgäng

  29 oktober 2014
  Mitt träningsgäng och jag!

  Mitt träningsgäng och jag!

  Visst ni att jag sedan en dryg vecka är tillbaka med full kraft och engagemang? Jodå, fyra månader tog det att repa sig från cykelvurpan i Belgien. Visst kan jag fortfarande känna av nacken men balansen är tillbaka och huvudvärken är borta.

  Annons

  I helgen hade jag därför kick-off med mina träningskompisar. Tanken är att vi tillsammans ska ge oss på en Svensk Klassiker. Vi ska skida Vasaloppets 90 km, cykla Vätternrundans 300 km, simma Vansbrosimmets 3 km och springa Lidingöloppets 30 km.

  Ska jag vara helt ärlig så skojar vi om att det nog ”slog slint” när jag ramlade av cykeln i Belgien. Vem sjutton ger sig på en sådan utmaning frivilligt? 

  I mitt träningsgäng finns riktiga idrottare med samlad erfarenhet, några elitidrottare inom olika sporter och några riktiga motionärer. Jag är den enda ”soffpotatisen” och nybörjaren. Men jag följer Mia Törnbloms devis ”att omge sig med människor som kan”. Och kan de, så kan jag – även om det går lite mer långsamt och lite ”knackigare”.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  9 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/hallbarhetsfokus-hos-ahlens/