Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Mode till MåBra nr 5 och stilkurs i Göteborg

  13 mars 2017

  Chefen här hemma tycker att jag borde köra med stilkurs online istället.

  Ikväll är det dags för min sista träff deltagarna på min stilkurs Medborgarskolan. De ska presentera sina moodboards och förhoppningsvis har de kommit fram till en massa kloka saker gällande den egna stilen under tiden som de har jobbat med den.

  Annons

  Så här brukar deltagarnas moodboards se ut: Stilkurs, moodboards och skinnbyxor 

  Själv jobbar jag med moodboards när jag plockar ihop modet till MåBra:s modereportage. Jag klipper och klistrar inte utan gör det digitalt. På så vis hittar jag den röda tråden och kan snabbare sortera ut sådan som inte är relevant. Andra gånger kan jag spara en viss idé, ett plagg eller en känsla jag vill åt till ett senare nummer.

  I fredags skickade jag in allt modematerial som ska komma i MåBra nummer 5, majnumret. Jag är så spänd på att höra era reaktioner på det. Vi har inte riktigt spikat rubriken men det blir något i stil med ”Stilexpertens stiltips”. Typ. Can’t wait!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/harmode-for-mabras-systertidning-aret-runt/