Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Modeåret 2017 har startat

  1 februari 2017

  girl-1252994_960_720

  Modeåret har knappt börjat, våren eller vårmodet har vi inte sett skymten av men det rapporteras redan om höstens mode från modeveckan i Stockholm. Känns det som upp och nedvända världen? Lugn! Låt mig guida dig till ett stiligare år och ge dig stilkoll på allt som rör kläder, mode och shopping. Så här gör du:

  Annons

  Nu är det hög tid att ställ frågor och söka svar! Leta efter information och inspiration på nätet. Typiska frågar att ställa: Hur ser vårens mode ut för 2017? Vilka är trendfärgerna? Vårmodet 2017? Trender dam osv.

  När du har skaffat informationen är det dags att sålla bland den samma. Typiska frågor att ställa dig själv: Passar jag i färgerna? Gillar jag stilen? Finns det några typiska plagg?

  På bloggen i morgon tipsar jag om hur du skaffar stilkoll och planerar för ett klädsamt nytt modeår. Missa inte det!

  Mer intressant läsning: 

  En glimt av vårens mode 2017

  Trendfärgerna våren 2017

  Patchwork trendar våren 2017

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar