Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Modenyheter och trender 2017 på pressveckan

5 april 2017

Höstens mode och inredningstrender 2017 är en läcker kombination av rosa och vinrött.

Trendspaning! Det finns mycket fint att se fram emot modehösten 2017 konstaterar jag efter första dagen på pressveckan. Färgkombinationen vinrött och rosa som ses genomgående inom mode och accessoarer, makeup och inredning känns fräsch och spännande.

Annons

Läppstiftsfärgerna från vänster till höger: Nr 42 Rouge vertige satiné, Nr 09 Rouge vertige brillant och Nr 01 Rouge vertige brillant. Satiné är mer täckande än brillant.

I höst är det läppstift som gäller. Jag fick med mig tre färger från Yves Rocher att prova. Notera hur den trendiga färgkombinationen hänger med här. Kunde inte hålla mig och provade lite direkt efter att jag hade tagit bilden. Kan hälsa att det gula gav ett riktigt fint guldshimmer.

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Laddar