Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Möt MåBra:s läsarmodeller i septembernumret

  27 maj 2016

  Överst: läsarmodellerna Sofie och Michela, nedan till vänster makeupartisten Maria med läsarmodellen Johanna. Och så jag och fotografen Simon nederst till höger.

  Åh, jag är verkligen så nöjd och glad idag! Vi plåtade ju septembernumret med MåBra:s läsarmodeller i onsdags och det gick lekande lätt. Från början till slut.

  Beyoncé gjorde sin första dag på jobbet som modeassistent. Som ni vet följde ju vår gamla hund Bettan alltid med mig på jobbet och nu är det alltså dags för den här lilla damen att lära sig yrket.

  Helt ärligt så var jag faktiskt lite stressad i tisdagseftermiddag när jag skulle plocka ihop de olika outfitsen. Det kändes inte som att jag lyckades pussla ihop den röda tråden. Det var inget fel på kläderna men det spretade och kändes inte ”MåBra-igt” nog. Jag hade kört fast. Bara att börja om från början.

  Annons

  När jag håller på som bäst brukar jag lägga ut alla kläderna på golvet. Huller om buller. Maken tycker att det är så jobbig när jag sprider ut mig men jag får bäst överblick och kan prova olika kombinationer.

  Det blev några timmars nattjobb och sedan satt det. Jag skippade två outfits till förmån för två andra och så plötsligt lossnade det. Nu var det bara att hålla tummarna för att läsarmodellerna skulle gilla plaggen och bära upp dem på bild.

  Resultatet ser ni i septembernumret och jag lovar – det blev sååå himla bra!!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar