Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Mot Stockholm och Tjejmilen med MåBra

  2 september 2016
  Mina snabba glasögon är med men det är nog inte säkert att jag använder dem.

  Mina snabba glasögon är med men det är nog inte säkert att jag använder dem. Bilden tog jag förra veckan.

  Idag är det lite nervöst och pirrigt. Jag är ju på väg upp till Stockholm för att springa Tjejmilen med hela grymma gängen från MåBra imorgon.

  Jag har bland annat fått sugproppar och "koppmassage". Skönt ont gjorde det.

  Jag har bland annat fått sugproppar och ”koppmassage”. Skönt ont gjorde det. Hoppas ni inte tycker att bilden ser läbbig ut.

  Håll tummarna för oss! Vi får verkligen hoppas att kroppsdelarna håller för oss allihop. Själv fick jag avbryta modeveckan för att åka hem och ta lite extra behandling för nacken i tisdags (det är armbågen som har gått upp i axeln och nacken).

  Annons

  Igår sprang jag min sista runda på 3 km. Var så glad och lycklig när jag kom hem igen. Jag börja stajla för dottern och göra en massa fjantiga gympahopp. Idiotiskt! Jag trampar snett.

  Nu sitter jag med svullet och bultande knä. Känns som små knivstick varje steg. Känner mig så dum och korkad. Och stukad. Det här med plötsliga krämpor när man blir medelålders verkar stämma men vad sjutton händer liksom?

  IMG_1592

  Före jag sprang. Efteråt var det nämligen inte lika muntert eftersom jag trampade snett och fick skitont.

  Maken och lilla Beyoncé på 5 månader är med som support längs spåret. Jag har förvarnat mina nya löparkompisar om mitt knä. Tessan har sagt att hon kan ta mig på ryggen ifall jag kroknar. Typ kärringkånk. Det fixar hon säkert eftersom hon är vrålstark.

  Sorry för att jag helt plötsligt börjar snacka krämpor. Brukar bita ihop men  känner mig lite nere…

  Dela
  Tweeta
  Maila
  8 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/lasarfraga-passar-kappan-min-kroppsform/