Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Mysigaste kvällen under hela midsommaren

  28 juni 2017

  Här står jag, blank och rosa efter löpturen och krämerna. 🙂

  Vi lyckades verkligen pricka in en härlig avslutning på midsommarhelgen. Våra flickor var hemma och vi hade en underbar eftermiddag och kväll tillsammans.

  Först en liten löptur i skogen för alla fyra med Beyoncé i släptåg. Hon blev lite väl övertaggad och skulle plötsligt styra upp den springande flocken. Puh! Sen hem för en snabb dusch och fixa med grillen. Solen sken, musik i högtalarna och alla hjälptes åt. Gött snack under middagen och film på kvällen. Supermysigt!

  Annons

  Hade ni det bra? Tänkte att vi snart ska ta och reflektera lite över hur vi har upplevt skönhetsutmaningen. Vi kom ju faktiskt i mål häromdagen. Det har känts bra att komma gång. Jag behövde verkligen den där lilla sparken i baken.

  Nu känner jag mig så gott som i fas med kropp och knopp. Lite stressad över den här känslan av att ha fyra veckor kvar på jobbet men en hjärna som redan har kommit in i semesterlunken. Krocken märks av och varje år är det baske mig likadant. Precis som att jag bara helt taggar ner när skolorna slutar och bara vimsar runt. Haha! Någon som känner igen sig?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar