Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Nagellack som sitter

  13 april 2014
  Vårtecken!

  Vårtecken!

  Se här vad som oväntat och lyxigt kom med posten härom veckan – vårens nagellack från CND som sitter i sju dagar. Visst var det kul att se hur färgerna matchade mina tulpaner?! Familjen hade lite kul åt mig och min ”lack och tulpan fotoplåtning” men är man modebloggare så är man…

  Annons

  På min förra blogg hade jag en nagellacks-vecka med uppmaning att läsarna skulle pyssla om naglarna lite extra, måla dem och skicka in foto. Det var verkligen en kul vecka med rekordstort deltagande. Dessutom skvallrade mejlresponsen om att det var ganska välbehövligt. Jag är inte förvånad. Det liksom inte alltid så lätt att verkligen sätta sig ner mitt i vardagsbestyren och lacka naglarna men har man ett som sitter i sju dagar kan det kanske vara värt det.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/54/