Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  När shoppingsuget tar över

  13 mars 2016
  shoppa

  Vad har du för ledord när det gäller shopping?

  Jag upplever mig själv som en medveten shoppare och jag har alltid tilltalats av talesättet ”Buy less, choose well”. Kloka ledord när det gäller shopping tycker jag. Men visst kan jag bli shoppingsugen och vill-ha-känslan tar över. Om du känner dig igen dig när du är ute och shoppar kan du alltid ställa dig följande tre frågor:

  1. Hur ofta kommer jag att använda klädesplagget?
  2. Matchar klädesplagget med något av det som finns i min garderob?
  3. Kommer jag att gilla det här om ett halvår eller ett år?

  När jag har känt att shoppingsuget har blivit för stort har dessa frågor fått mig att tänka mer klart. Ni vet, ibland vill man ju bara ha…

  Annons

  Hur brukar du göra när shoppingsuget tar överhand?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  6 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/nar-inspirationen-ar-noll-gor-en-onske-smoothie/