Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Naturen hjälper dig att hitta basfärger

  30 juni 2015
  Ta hjälp av naturen när du inte vet vilka färger som matchar.

  Ta hjälp av naturen när du inte vet vilka färger som matchar.

  Så, med en sprillans ny och skir tyllkjol och ett par förtjusande silverskor är jag ju tvungen att hitta en överdel. Gärna något som jag har hemma såklart. För att ge mig själv lite extra matchningshjälp tar jag ibland naturen till hjälp.

  Annons

  Den här gången fick det bli blåmusslan. Blått i kombination med gråskala från klaraste vit till mörkaste svart. Perfekta basfärger som passar min stil, min nya kjol och mina nya skor. Jag behövde bara kika in i min garderob för att se vad jag redan har hemma som kan passa rent färgmässigt. Vid det här laget tror jag ni känner mig så pass att ni vet att där finns ganska mycket svarta och vit överdelar, eller hur?!

  Här kan du se tidigare inlägg om färgmatchning:

   Låt klädseln glimma till

  Kombinera färger

  Psst! Kjolen kommer från ett märke som heter Cathrine Hammel och skorna är från Zara.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/varfor-gor-jag-en-klassiker/