Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Nedräkning till MåBra-kvällen i Göteborg

  29 oktober 2014
  Nu är det mindre än en vecka till MåBra-kvällen i Göteborg.

  Nu är det mindre än en vecka till MåBra-kvällen i Göteborg.

  Nedräkningen har börjat på allvar för nu är det mindre än en vecka till MåBra-kvällen i Göteborg! Jag har fått mina hålltider för genrep och smink. Jag måste vara på plats på Folkets hus allra senast kl. 15.00 och därefter följer minutschema. Känner redan hur jag börjar ladda upp bara genom att läsa alla förberedande mejl som nu skickas till mig och de andra föreläsarna Mia Törnblom och Leila Söderholm.

  Annons

  Det blir ”gött” att börja höstens turné i Göteborg och jag hoppas så klart att träffa både nya och gamla ansikten. Ses vi där? Jag hoppas det. Här kan du boka din biljett om du inte redan har gjort det.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/mitt-traningsgang/