Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  NK modefrukost och DIY-tips!

  9 maj 2017

  Kände mig så fin i fredags när jag föreläste på NK och modefrukosten där. Valde skorna med ormprint från Mango istället för de bruna från Gucci. Det sistnämnda paret passade också bra men det blev lite mer ”vinter och höst”-feeling på den looken. 

  Annons

  Här står jag bredvid Charlotte Olsson som är konstnär. Hon gör fantastiska tavlor men framförallt så gör hon superfina sidensjalar med härliga motiv. 

  Nu syns det inte på bilden men hennes pumps var fullsmetade med färg. Hon tröttnade helt enkelt på pumpsen och tyckte de var så enfärgade och tråkiga att hon började stänka lite av tavelfärgen. Resten är historia om vi säger så. Jag blev faktiskt lite inspirerad att göra samma sak. Tänk ”färgkluddiga” klackar till en vit krispig skjorta och ett par blåjeans. Hiss eller diss? 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar