Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Nobelfest och sju snackisklänningar

  9 december 2015

  Det närmar sig Nobelfest och den som vill se vackra klänningar ska slå på tv:n den 10 december. För den som inte kan få nog av fina kläder har jag samlat sju läckra klänningar som garanterat kommer att bli snackisar på nästa fest! Vilken är din favorit?

  Annons

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  9 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/ar-du-en-monstrad-eller-enfargad-i-stilen/