Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Norskorna vet att klä sig i kritstrecksrandigt!

  28 oktober 2015
  Marie från Norge i sina snygga byxor med kritstrecksrand!

  Marie från Norge i sina snygga byxor med kritstrecksrand!

  Bloggläsarna i Norge är på hugget och sätter verkligen stilen med den snygga kritstrecksrandiga byxan! Alldeles nyss fick jag den här fina bilden av Marie, som är norska precis som Hilde, och Marie hälsar att byxorna kommer från MQ.

  Annons

  Jag gillar det skarpt och vi andra här på bloggen har helt plötsligt fått två möjliga stylingvarianter för den kritstrecksrandiga byxan:

  1. Ledigt dressat med färgglada Converse som Hilde, se HÄR.

  2. Lekfullt med en prickig sjal som Marie.

  Nu måste jag ändå fråga, finns det någon mer bloggläsare som känner sig extra modig och vill visa upp sin dagens outfit idag? Skicka mejl med bild och namn så lägger jag upp det på bloggen! 🙂 Kram Katarina

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/hildes-nya-snygga-byxor/