Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Nu kan du köpa biljetter till höstens MåBra-kvällar

  20 augusti 2014
  Boka biljett till höstens MåBra-kvällar i Göteborg, Linköping och Kalmar med talarna Leila Söderholm, Mia Törnblom och Katarina Althin.

  Boka biljett till höstens MåBra-kvällar i Göteborg, Linköping och Kalmar med talarna Leila Söderholm, Mia Törnblom och Katarina Althin.

  Äntligen kan du köpa biljetter till höstens MåBra-kvällar i Göteborg, Linköping och Kalmar med talare som Mia Törnblom, Leila Söderholm och jag själv! Ni minns säkert att jag lovade att hojta till när biljettsläppet till samtliga MåBra-kvällarna öppnade. Nu är det dags, läs mer på mabra.com/mabrakvall!

  Annons

  Jag är redan superladdad, det ska bli så skoj att komma ut i landet och träffa er! Jag vet ju redan att några av er kommer att sitta i publiken. Fösta stoppet Göteborg blir ju dessutom lite av en hemmaplan men Linköping och Kalmar blir nytt för mig.

  Här kommer några bilder från vårens succé!

  MåBra dekoren på scen i kulturhuset i Luleå. Lokalen var fylld med människor och energi!

  MåBra dekoren på scen i kulturhuset i Luleå. Lokalen var fylld med människor och energi!

  I Stockholm var jag sjuk med 38 graders feber och fullproppad med Alvedon.

  I Stockholm var jag sjuk med 38 graders feber och fullproppad med Alvedon.

  Leila och jag på flygplatsen i Kallax.

  Leila och jag på flygplatsen i Kallax. Första mötet med denna go’a underbara hurtiga person. 

  Liselott Stålberg, Mia Törnblom och jag blir snygga i sminket.

  Liselott Stålberg, Mia Törnblom och jag blir snygga i sminket. Jag hade fullt upp med bloggen så jag hann inte smila upp mig som Mia. Liselott var tvungen att blunda. 🙂

  Linda Jönsson sminkade mig i Malmö. Det är samma Linda som sminkade modellerna i senaste numret av MåBra och modereportaget som jag gjorde där.

  Linda Jönsson sminkade mig i Malmö. Det är samma Linda som sminkade modellerna i senaste numret av MåBra och modereportaget som jag gjorde där.

  Läs mer och boka din biljett på mabra.com/mabrakvall

  Läs mer och boka din biljett på mabra.com/mabrakvall

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/feedback-pa-garderobens-30-klassiker/