Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Nu utmanar jag Karin Lind i stylingduellen

  15 september 2014
  Ny utmaning till Daisy Beauty:s bloggare Karin Lind.

  Ny utmaning från MåBra: stilexpert Katarina till Daisy Beauty:s stilbloggare Karin Lind.

  Ett plagg och två stylister – det är dags för en ny omgång av stylingduellen!

  Först blev jag utmanad i en stylingduell av Daisybeauty:s bloggare Karin Lind. Resultatet kunde ni ta del av på våra bloggar igår. Nu är det min tur att utmana Karin och jag har valt den rutiga kjolen från KappAhl.

  Annons

  Utmaningen går ut på att skapa hela outfits till kjolen. Vi kommer nu att ”styla” kjolen och bygga varsin outfit som vi visar i våra respektive bloggar på söndag.

  Vilken kjol tror ni att jag kommer att välja och varför?

  Länk: Kjol KappAhl

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/valj-ratt-skor-till-dina-byxor/