Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Ny frisyr i höst precis som Malin Åkerman

  3 september 2014
  Jag satsat på en ny, kort och trendig frisyr i höst.

  Jag gör som Malin Åkerman och satsar på en ny, kort och trendig frisyr i höst.

  Förra veckans stora snackis från röda mattan var Malin Åkermans nya frisyr inspirerad av Miley Cyrus. Jag blev också inspirerad och bokade genast tid till frisören för att få en snygg och kort höstfrisyr. Inte rakat på sidorna men så mycket kortare än vanligt. Det här är resultatet!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  9 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/tre-tips-for-att-trivas-med-jobbgarderoben/