Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Ny kommentarsfunktion – prova kommentera!

  8 juni 2016
  Nu kan du kommentera som vanligt på bloggen igen!

  Nu kan du kommentera som vanligt på bloggen igen!

  Vi kan äntligen ”prata” igen – nu kan du kommentera som vanligt! Åh, som jag har längtat efter att det tekniska skulle lösa sig. Det har varit så deppigt att bara skriva ut i tomma intet. Det är ju ni läsare som gör hela bloggen och småsnacket med er ger så mycket extra till stilbloggen.

  Annons

  Många av er har varit supergulliga och skickat mejl. Nu hoppas jag såklart att ni hittar tillbaka till vanan att skriva en rad eller två.

  Som jag har förstått det så ska det bara vara att klicka på kommentera och sedan skriva det ni vill ha sagt. Ni får prova! Upplever ni några konstigheter så är det bara att mejla, ok?!

  Can’t wait att höra ifrån er, kommer att kika in stup i kvarten nu för att se om någon har skrivit. Vi hörs hörni, kram Katarina

  Dela
  Tweeta
  Maila
  6 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/tips-pa-klassiska-gavor-till-studenten-och-brollop/