Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Ny stilbok: Öga för kropp & stil

  4 maj 2017

  Alltså, vilken ära att hamna på omslaget av någon annans bok och dessutom bli hyllad som stilexpert på flera ställen i texten! Jag trodde att jag skulle spricka av stolthet när jag fick ett sprillans nytt och färskt exemplar av Anki Palms bok ”Öga för kropp & stil”.

  Annons

  Du som läser bloggen vet ju redan vem Anki är, hon brukar ju kommentera här emellanåt och är optiker till vardags. Jag är extra nyfiken på sidorna om glasögon och hur man väljer bågar så det blir min läsning till helgen. Annars så ska jag bara bläddra sporadiskt och njuta av berömmet som jag får bland sidorna. Hihi…

  Och till författaren: Varmt tack Anki för att du skriver så fint om mig!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  5 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar