Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Ny trend? Stickat och jeansjacka!

  14 september 2016
  Anar vi månne en ny trend med stickat och jeans i höst?

  Anar vi månne en ny trend med stickat och jeansjacka i höst?

  Den senaste tiden har jag sett fler och fler bilder med kombinationen jeansjacka och en grovt stickad tröja ovanpå. Anar vi månne en ny trend? Vad tror ni – hiss eller diss?

  ab4013292568b1045ba52680811c613a 9a1766dc5bba651a5031e9301db464ca

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar