Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Nya MåBra har kommit!

  17 oktober 2014
  söt labrador må bra

  Nya numret av tidningen MåBra har nått butikerna och prenumeranterna.

  Jag avrundar veckan med en glad labradortjej och nya numret av MåBra! I morgon ger jag mina bästa tips för hur man packar för en weekendresa men först vill jag tacka alla som har deltagit i veckans stylingutmaning. Kanonfina bidrag att inspireras av!

  Annons

  Trevlig fredag kära bloggvänner! Kram Katarina

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/annika-tar-skorna-till-hjalp-vid-stilbyte/