Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Nya numret av MåBra har kommit

  18 april 2015
  Äntligen ett nytt nummer av tidningen MåBra!

  Äntligen ett nytt nummer av tidningen MåBra!

  , nummer 5, som ni ju redan vet innehåller modereportaget som vi gjorde strax efter årsskiftet. Bilder från kulisserna har ni här.  Jag har verkligen längtat efter att se det färdiga resultatet och jag hoppas att ni gillar det!

  Annons

  Och en annan sak som gjorde mig så himla glad kan ni ta del av på min Instagram. Ni hittar mig genom att söka på mitt namn. 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/tydligare-tunika-tips/