Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Nya vecka på stilexpertens blogg

  18 juli 2016
  Stryka kan man ju alltid göra en regnig dag men det är inte det jag tipsar om imorgon.

  Stryka kan man ju alltid göra en regnig dag men det är inte det jag tipsar om imorgon.

  Hej vänner, det är tid att samla ihop oss kring nya roliga semesterinlägg. Den här veckan är det Marie-Louise, Mahlin och Anki som står för frågorna. Jag hoppas att du som läser är sugen på att dela med dig av dina tankar, tips och idéer i kommentarsfältet. Här är vad veckan kommer att innehålla:

  • Bästa tipset för att göra en regnig dag lite bättre
  • Recept på en god och enkel lunchsallad
  • Favoritstad i Sverige (annan än den du bor i)
  • Knep för att få till träningen under semestern
  • Hur bryter man ”fulkänslan” och boostar sig själv

  Skriv, berätta och länka gärna till era egna bloggar. Jag tar upp en fråga per dag med start från imorgon. Och vänner, hjälp mig att fylla bloggen med annorlunda inlägg. Skicka frågor så hjälps vi åt att fylla den här semestern med lite extra läsning. Och som vanligt, högt och lågt, ju fler som frågar desto roligare!

  Annons

  Tack till Marie-Louise, Mahlin och Anki för superfina frågor. 🙂

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar