Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Nytt nummer av MåBra

  13 augusti 2014
  Tidningen MåBra nr 9 september 2014

  Tidningen MåBra nr 9 september 2014

  I det senaste numret av tidningen MåBra kan du läsa om hur du trollar bort ”skavankerna” med hjälp av rätt kläder. Gissa om jag var glad och nyfiken när tidningen kom i min brevlåda idag?! Det är alltid lika spännande att se resultatet. Nästan lite overkligt faktiskt…

  Annons

  Nåja, det här är modejobbet som jag gjorde i maj och som jag efterlyste modeller till. Det är alltså helt vanliga tjejer och kvinnor från Malmö med omnejd som modellar på bilderna. Här kan du läsa mer och se bilderna från plåtningen.

  Visst liknar tjejerna proffsmodeller när man kikar på bilderna i tidningen?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/garderobens-30-klassiker-19/