Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Ogilla kläder med gifter och kemikalier

  27 oktober 2015
  Gifter och kemikalier i kläder känns verkligen skrämmande och riktigt ofräscht.

  Gifter och kemikalier i kläder känns verkligen skrämmande och riktigt ofräscht.

  Gammalt smink är inte bra men nya grejor är ju eller inte alltid så bra. Ta bara kläder som exempel. På MåBra läser jag Så mycket gift finns kvar i dina kläder och visst är det något som jag alltid har varit noga med när det gäller barnen men inte brukar jag till exempel lämna in ett kemtvättsplagg till kemtvätten det första jag gör. Och för det andra, vad betyder egentligen ”kem” i kemtvätt? Jag har ingen koll känner jag. Vet ni?

  Annons

  När det gäller vanlig tvätt så tvättar jag alltid lakan, handdukar och underkläder men däremot brukar jag inte alltid tvätta stickat eller jeans före användning. Hur gör du?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/morker-vintertid-och-livligare-stil/