Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Olika sätt att kategorisera färgtyper

17 april 2017

 

Så här delar jag in färgerna och vem som passar i vad. Det här är första steget, sedan finns det underkategorier för varje färgtyp.

Här är en tydlig bild för dig som vill veta lite mer om dina färger och vilka färger du passar bäst i. Det finns ju andra sätt att kategorisera färgtyperna som ovan till exempel, ett annat är efter årstiderna. Jag är själv inte tränad i årstiderna så kan inte svara så mycket på vår, sommar och så vidare. Där ser indelningen ut så här (om jag inte har fel):

Annons

Vet du vilken kategori du tillhör? Själv tillhör jag Light, överst på bilden längst upp.

Bilder: Pinterest.com

Dela
Tweeta
Maila
6 kommentarer

Laddar