Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Om foppa-tofflor och att smygretas

  19 november 2014

  20141119-205119.jpg

  Alltså, jag blev så full i skratt när jag så Camilla Läckberg med foppisar på framsidan av Amelia. Underbart och inte så himla märkvärdigt liksom! Sen kunde jag ju inte låta bli att ta en liten bild och smygretas med bloggläsaren Anette som bara ”hatar” allt med tofflor.

  Annons

  Det är med glimten i ögat och med massor av kärlek förstås, läs här för att ta del av vår tidigare jargong! Lite bus måste man ju ha, eller hur? Den här är till dig Anette! Kram från Katarina 🙂

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/lasarfraga-ratt-langd-pa-kavaj/