Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Omlottklänning för nybörjare?!

  22 april 2015
  Här står jag i min finaste omlottklänning och hjälper en kvinna att hitta sin kroppsform.

  Här står jag i min finaste omlottklänning och hjälper en kvinna att hitta sin kroppsform.

  Vi ska börja blicka framåt mot klänningarna och gå igen hur man kan tänka kring olika modeller och kroppsformer. Snart kommer den första tipset!

  För några av er innebär det att vara ”mode-modig” när man bär klänning. Byxtjejer kan ibland tycka att det är lite knepigt att ta steget och bära klänning eller kjol på jobbet. En del undviker klänning och kjol på hösten och våren för att man måste ha strumpbyxor. Sen finns det ju de som älskar klänningar.

  Annons

  Jag tänkte i alla fall att vi skulle smyga igång det här med klänningar och känna lite på ämnet. Som stilexpert tycker jag att omlottklänningen i trikå är en bra ”nybörjarklänning”.  Eller…? Ni är, som alltid, välkomna med era synpunkter!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  9 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/kladerna-ar-viktiga-nar-ingen-lyssnar/