Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Osäker på vad du har för kroppsform?

  2 maj 2017

  Den här typen av linjer brukar jag ha som mall när jag måttar kroppsformer och avgör vem som är äpple, päron eller purjo!

  När jag tittar på olika kroppsformer för att avgöra vem som är X, A, V, H eller O så brukar jag tänka på den här bilden. För mitt inre ser jag de här linjerna och likt en mall scannar jag sedan figurtyperna:

  Annons

  X-figuren har en tydligt insvängd midja (waist)

  A-figuren är bredare om höfterna (hips)

  V-figuren är bredare om  skuldrorna (shoulders)

  H-figuren har den horisontella torso-linjen är ”längre ut” mot armarna

  O-figuren har sluttande axlar i hörnet mellan armpit och arm w.

  Jag vet att några av er tycker att att det är svårt att avgöra vilken kroppsform ni har. Jag hoppas därför att den här bilden ska göra det lite tydligare och kanske hjälpa er på traven en smula.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar