Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Outletshopping och tips på butiker

  29 juli 2015
  Köpte ny varm vinterjacka på semestern!

  Köpte ny varm vinterjacka på semestern!

  Jag har fortfarande semester och har förmånen att ha en vecka kvar. Men alltså – var är sommaren? Det känns som att det är dags att plocka fram sommarfyndet lite tidigare än vad det var tänkt…

  På vår bilfärd genom Sverige stannande vi till på Naturkompaniets outlet i Örnsköldsvik och köpte på oss varma vinterjackor från Fjällräven till halva priset. HÄR kan du läsa mer om jackan och vad den kostar till fullt pris.

  Annons

  Har ni några andra bra outletbutiker med kanonpriser att tipsa om?

  PS. Bara så ni vet så kommer alla vinterjacksbilder på mig i ca 10 år framöver vara på mig i den här jackan. 🙂

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar