Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  På begäran – kappor hösten 2014!

  20 augusti 2014
  På fredag listar jag tio snygga höstkappor i grått.

  På fredag listar jag tio snygga höstkappor i grått.

  Läsaren Kristina efterlyste tips på snygga höstkappor på bloggen härom dagen. Ville bara meddela att 20 kappor i grått och svart är på gång inom kort och redan nu på fredag visar jag de första tio.

  Nästa vecka blir det fokus på de olika figurtyperna i kombination med kappor. Med start på måndag 25 augusti fokuserar jag på en kroppsform per dag och ger ett lämpligt råd när man letar efter en passande kappa för sin figur. Nästa lördag, den 30 augusti, rundar vi av kappor och kroppsformer med tio svarta höstkappor. Häng med då och hitta din favorit!

  Annons

  Är det något annat som du vill se här på bloggen är du alltid välkommen att lämna en kommentar eller skicka ett mail till mig!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/nu-kan-du-kopa-biljetter-till-hostens-mabra-kvallar/