Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  På besök hos Sveriges Radio

  3 juni 2015
  Här sitter jag med Sveriges radio:s reporter Svjetlana Pastuhovic på P4 Malmöhus, redo att banda inslagen som ska sändas i sommar.

  Här sitter jag med Sveriges radio:s reporter Svjetlana Pastuhovic på P4 Malmöhus, redo att banda inslagen som ska sändas i sommar.

  Från 50-tals modet till idag – jag har precis kommit från Sveriges radio P4 Malmöhus där vi har spelat in små inslag om modet som ska rikssändas i sommar. Så roligt. Återkommer när jag har sändningstiderna så att ni kan lyssna.

  Annons

  Jag tog upp en och annan sak från det som ni skrev. Stort tack för alla era klädminnen och stiliga historier. Nu väntar avslutningen på stilkursen i Malmö. Ett härligt gäng som lär sig mer om stilar, kroppsformer och garderobens basplagg.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/sa-klar-du-dig-pa-kontoret-i-sommar/