Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  På dagen för tre år sedan

  16 december 2014
  Bettan hade precis fått sin sista valpkull och var redo för pensionen.

  Bettan hade precis fått sin sista valpkull och var redo för pensionen.

  Hur går det för er med planeringen inför julen, är ni månne lika efter som jag eller har ni hunnit med julklapparna och julborden redan?

  Ska jag vara helt ärlig så kan jag berätta att jag inte hunnit ett smack. I kväll ska jag skriva julkorten men jag är tveksam till om de hinner komma fram så här i sista minuten. På torsdag ska vi handla julklapparna. Julmaten har jag inte ens hunnit börja tänka på så det är samma sak varje år för några nymodigheter hade jag inte hunnit få till!

  Annons

  Oavsett om jag hinner eller ej så blir det jul med all säkerhet. Därför har jag bestämt mig för att tagga ner och inte stressa upp mig för småsaker. Jag sänker ambitionsnivån helt enkelt. Jag vill vara en lugn mamma i jul.

  På tal om att tiden går. För tre år sedan fick vi den bästa julklappen, vi hade möjlighet att ta över ”gamla Bettan”, en avelstik som skulle gå i pension. Här är lite gamla bilder från vår första träff. Har fortfarande halsduken, jackan och skorna men glasögonen är utbytta och håret kortare…

  Tiden går fort! Valparna har hunnit bli stora vid det här laget men Bettan däremot känns yngre för varje dag.

  Tiden går fort! Valparna har hunnit bli stora vid det här laget men Bettan däremot känns yngre för varje dag.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/vinroda-toppar-istallet-for-tomterod/