Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  På pressveckan visas modet för våren 2017

  12 oktober 2016
  Notera de gula skorna (nej, det är ljuset som ger dem ett orange utseende) från förra årets pressdagar. Tänka sig att jag blev frestad att köpa dem redan då...

  Notera de gula skorna (nej, det är ljuset som ger dem ett orange utseende) från förra årets pressdagar. Tänka sig att jag blev frestad att köpa dem redan då…

  Den här veckan samlas stylister, tidningsredaktörer och bloggare i Stockholm för att ta del av vårens mode 2017. PR-kontoren bjuder in och öppnar upp för att visa nyheterna för de klädmärken som de representerar.

  Annons

  Sedan går vi i modemaffian, från ställe till ställe, som ett enda stort lämmeltåg och klämmer och känner på alla nya spännande kläder, mönster och stilar som kommer att finnas i butikerna efter vintern.

  Förra svängen jag var upp hade jag stegräknaren kopplad på telefonen och jag blev ganska förvånad. Jag hade promenerat i snitt mellan 12 och 15 kilometer i högklackat (!) varje dag. Får se vad det blir den här veckan. Jag har iallafall packat gympaskor och jag lovar att ta bilder! Så här skrev jag förra hösten: På pressdagarna visades vårens mode.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar