Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  På Tradera: Stilexpertens tips på jobbkläder

  1 oktober 2016

  Det är inte illa att synas på första sidan hos Tradera!

  Det är inte illa att synas på första sidan hos Tradera!

  Har du ibland svårt att hitta rätt nivå på jobbkläder? Tradera har intervjuat mig och skrivit artikeln Hitta rätt stil för ditt jobb där du kan ta del av mina bästa tips för att lyckas med jobbstilen.

  Annons

  Det här var andra gången på kort tid som Tradera hörde av sig för en intervju. Missade du den första kan du läsa mitt inlägg: Läs intervjun med stilexperten hos Tradera.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar