Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  På väg från Norrland i lånad tröja

  19 juli 2015
  På väg i bil och i dotterns lånade tröja (som jag skulle kunna tänka mig att behålla på heltid).

  På väg i bil och i dotterns lånade tröja (som jag skulle kunna tänka mig att behålla på heltid).

  Tänk vad en vecka går fort?! Åtminstone semesterveckor, eller hur? Idag är jag på väg hem från Norrland så det blir ingen stiluppmaning. Däremot vore det jättekul att höra från er om vad ni har tyckt om den gångna veckans stiluppmaningar.

  Annons

  Många gånger när man har fastnat i gamla hjulspår kan det vara svårt att ta sig ur. Man har blivit för bekväm helt enkelt och det är jobbigt att göra något nytt. Jag hoppas att mina tips, uppmaningar och bilder har inspirerat er att prova något nytt. Som jag har nämt tidigare, man behöver inte göra allt utan snarare se de som lite förslag på ny input till sin egen stil. Eller vad säger ni? Kram Katarina

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/kliv-ur-och-kliv-i/