Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Packa för en weekend i storstad

  18 oktober 2014
  Packa rätt, res med stil och njut av en weekend i storstan.

  Packa rätt, res med stil och njut av en weekend i storstan. Bild härifrån.

  Hur packar man för en weekendresa till en storstad med shopping och kultur på dagarna och middag med drinkar på kvällarna? undrade Marie i inlägget här. Så här gör du:

  Håll ihop färgerna! Tänk på att plaggen ska kunna fungera tillsammans. Gråskala är enkelt att kombinera med blått och svart eller med brunt och rött.

  Annons

  Var dig själv! Ingen vill se bortkommen ut i storstan och fyller därför väskan med snygga och häftiga plagg som känns helt fel när man väl är på plats. Stort misstag som bör undvikas!

  Tvista lagom! Klä dig som hemma fast lägg till en grej som känns lite extra spännande och som du kanske inte hade burit i vanliga fall så som ett par coola skor eller en färgstark sjal.

  I morgon visar jag plaggen som du ska packa så då både ser storstadsnygg ut och känner dig bekväm på weekendresan!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar