Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Packa smart med pyramidmetoden

  30 januari 2017

  6602ecc88fb71b4924d7c855227e85f3

  Hilda ville ha packtips inför sin weekendresa och här kommer en suverän bild som tydligt visar hur man packar smart enligt pyramidmetoden. Nu kan alla släppa packstressen för den behövs väl ingen tydligare förklaring, eller hur?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  5 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/weekend-i-kopenhamn/