Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Påskharen, Ugglan och stora glasögon

15 april 2017

Vi har sett påskharen flera gånger redan men han är supersvår att få med på bild.

Glad påsk vänner! Här görs det inte många knop. Myskläder på, några svängar i skogen med Beyoncé och påskens choklad- och godisdiet typ. Imorgon väntar familjetajm med tjocka släkten som är på besök från Finland.

Annons

Sist men inte minst, vad säger ni om brillorna? Köpte dem tidigt i höstas men har bara använt dem en gång. Blir det ”Från A till Ö”-flashbacks med Ugglan? Hiss eller diss för stora klumpiga glasögon?

Okej då, kanske inte bara myskläder men låt mig säga att raggisarna leder över pumpsen.

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Laddar